Annonse


Star Wars Online vil knuse WoW

Star Wars: The Old Republic har nettopp blitt annonsert, og vil bli et massivt onlinespill med mye fokus på historiefortelling.

Da EA-sjefen Frank Gibeau ble spurt om hvordan de vil klare seg mot MMO-giganten World of Warcraft, var han kjapp i svarene.

En mann av store ord
– Bare se på fanskaren til Star Wars, i tillegg til det BioWare kan få til. Tro meg, vi vil vinne. EAs rykte vil at vi skal vinne, uttalte Gibeau til VG247.

Han fortsatte ved å gi en klapp på skulderen til Blizzard ved å anerkjenne forhåndsarbeidet de hadde ved å skape interesse rundt sjangeren. Det hindrer allikevel ikke EA fra å dra nytte av den interessen.

Annonse


– Det kommer til å bli en kraftig kategori, og det er mange ulike måter å konkurrere innenfor sjangeren, fortalte den snakkesalige EA-sjefen.

Tror de kan gå forbi WoW
EA kjører allerede Warhammer Online som en hard World of Warcraft-konkurrent, og drifter fortsatt Ultima Online, spillet som av mange regnes som det første MMO-et. Selv om Ultima Onlines spillerskare ikke teller mer enn 250 000 sammenliknet med World of Warcrafts enorme 10,5 millioner, tror teamet bak The Old Republic at de vil kunne overgå WoW.

– Målet vårt er å vise at ved å bruke historiefortelling vil vi kunne dra en langt større brukergruppe, forteller LucasArts Tom Nichols.

Annonse