9-21-08-windows_7_screen

Annonse


Nye Windows 7-funksjoner

Det er mye snakk om nye Windows-produkter i disse dager, naturligvis på grunn av den pågående PDC-konferansen. I løpet av tirsdagen skal Microsoft vise frem den ferskeste betautgaven av sitt kommende operativsystem, Windows 7, og noen av detaljene om innholdet har begynt å dukke opp.

Ifølge ZDNet-bloggeren Mary Jo Foley skal den nye versjonen av Windows 7 være en såkalt Milestone 3-utgave, og Foley har samlet opp funksjoner som ventes å være med i testutgaven.

Bedre enhethåndtering
Blant annet kommer det noe som heter Device Stage, og som skal være en ny standard for kobling av Windows sammen med enheter som skrivere, kameraer, mobiltelefoner og denslags. Device Stage skal imidlertid bare fungere med enheter som støtter denne funksjonen spesifikt, men resultatet skal være langt enklere samarbeid mellom PCen og enhetene.

Dessuten får Windows 7 såkalt Action Center, som skal bidra til langt enklere problemløsning, samt StreamOn, visstnok en ny måte å betjene lyd og video på.

Annonse


Nye grensesnitt
I tillegg snakkes det om nye muligheter for animering av ikoner, ny “taskbar”, støtte for multitouch (det har vært snakket om tidligere) og forbedret Bluetooth.

Det er alltid moro med nye funksjoner og muligheter, så vi ser frem til andre nyheter som angår Windows 7, og det kommer garantert mer i dagene fremover.

Husk også å lese rapporten fra PDC hos digi.no, der du kan lese mer om Windows Azure.

Kilde

Annonse