Vi må nok vente ganske lenge på Diablo 3, skal vi tro Blizzards nyeste uttalelse.

Annonse


Diablo 3 allerede spillbar

Dørene til Blizzards store BlizzCon-messe har nå åpnet i Callifornia, USA. Fans vil kunne teste ut World of Warcraft-ekspansjonen Wrath of The Lich King og Starcraft 2, og høre på foredrag fra Blizzardutviklerne selv.

Men hva er nytt? Hva skiller BlizzCon fra WWI-messen de holdt i Paris tidligere i år? Denne gangen får spillere selv teste den nyannonserte oppfølgeren Diablo 3.

Klar for “åpen spilling”
Akkurat hvilke deler og hvilke ulike klasser fans får prøve ut er ikke annonsert, men det blir neppe noe mer enn det Blizzard allerede har vist frem. Det som er sikkert er at spillet er blitt presentert som klar for “åpen spilling” sammen med WOTLK og Starcraft 2.

Vi kan nok forvente litt hulevandring, litt naturtitting og veldig mye monsterdreping – antageligvis med de to allerede annonserte klassene barbarian og witch doctor.

Annonse


Hva annonseres?
Selv om det er gledelige nyheter at Blizzard annser Diablo 3 som allerede spillbart, betyr det neppe at spillet snart er klart. Blizzard er kjente for å holde på spillene sine helt til de selv synes spillet er perfekt, og de snakker sjeldent om spesifike lanseringsdatoer.

Vi krysser fingrene for at Blizzard annonserer noe nytt og spennende også denne gangen. De har tidligere uttalt at de har veldig lyst til å lage et helt nytt spillunivers. Hva håper du på?

Åpningsseremonien vil skje iløpet av dagen.

Kilde:
Shacknews

Annonse