Mobile Review skryter uhemmet av Nokias nye mobil.

Annonse


– Nokias «Tube» en revolusjon

Mobile-review.com har testet Nokia 5800 XpressMusic og de er veldig fornøyde.

– Revolusjonen er her

«Revolusjonen er her allerede og den heter Nokia 5800 XpressMusic». Dette skriver mobil-ekspertene hos mobile-review.com etter å ha testet Nokias nyeste.

Ekspertene mener mobilen vil forandre markedet for alltid når den kommer neste år. Prisen er på 279 Euro (2200 kroner på alle de europiske markedene uten abonnement.)

Skjerm og batteri

Skjermen omtales også svært positivt. Den er på 3.2″ ned 16:9 aspect ratio, 16 millioner farger og en oppløsning på 640×360-piksler. Testen mener denne skjermen er bedre enn den på iPhone selv om iPhone har 20 prosent sterkere lysstyrke. I tillegg har den GPS og WiFi (IEEE 802.11g.

Annonse
Nokia lover 8.8 timer med snakketid på GSM-nettet og 400 timer standby. Musikken stopper ifølge Nokia ikke før det har gått 35 timer og man skal kunne ta opp video i 240 minutter og se på film i 5 timer.

Det følger med et 8GB-minnekort (microSD) og den takler også 32GB. Mobilen har 3.5 mm jack så du enkelt kan bytte ut headsettet som følger med.

– Flere finesser enn iPhone

Selvsagt blir iPhone nevnt i testen (begge baserer seg på en stor berøringsskjerm), men testen presiserer at de ikke kan sammenlignes. Faktisk mener anmelderne at Apples mobil kun har en tiendel av det Nokias Tube kan by på av funksjonalitet, men at iPhone er fortsatt telefonen for de motebevisste med et penere design og menyer.

Det er også verdt å merke seg at det følger med stylus, men at den også kan opereres med fingrene.

Kilde:
Mobile-review

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse