blackberry1

Annonse


Blackberry gjør reklametabbe

På Vodafones egne hjemmesider kunne vi idag se reklame for den nye Blackberry Storm 9500. Spesifikasjonene er fine, og telefonen tilbyr blant annet en stor og fin touchskjerm. Problemet var imidlertid at bildene de valgte å legge ut viste en Storm 9500 med iPhones brukergrensesnitt og meny.

Ekte?
Om det hele er en intern vits som kun var ment for selskapets ansatte er vanskelig å si. Lenkene på nettsiden fungerte dårlig, men resten av siden så legitim ut. Siden er nå tatt ned, som også gjør saken mer kredibel.

Bildene viste blant annet hovedmenyen til iPhonen, samt bilder av en Safari-nettsøker og et kart.

blackberry2

Annonse


Hvis siden skulle dukke opp igjen vil dette være adressen.

Oppdatert: Siden har nå blitt endret til å vise den Blackberry Storm 9500 som den egentlig skal være.

Annonse