lg renoir

Annonse


LG satser på kunst

Alle mobilprodusenter med respekt for seg selv slipper i disse dager mobiltelefoner med store, trykkfølsomme skjermer og avanserte multimediafunksjoner. LG er ikke noe dårligere, og lanserer nå KC910, med det kunstneriske tilnavnet Renoir.

Topp kamera
Mobilen har definitivt imponerende spesifikasjoner på papiret, og er blant den nye generasjonen telefoner med hele 8 megapiksels kamera. Kameraet har Schneider-Kreuznach-optikk, xenonblits og ISO lysfølsomhet opp til 1600, og en rekke tilleggsfunksjoner – bildestabilisering, automatisk og manuell fokus, samt gjennkjenning av ansikter, smil og hvorvidt personen har åpne eller lukkede øyne. Kameraet har selvsagt også videokapasitet.

Telefonen har altså også 3 tommers trykksensitiv skjerm og LG lover et intuitivt grensesnitt.

Full nettfunksjonalitet
Ikke helt overraskende støtter Renoir både EDGE, 3G og HSDPA, og har i tillegg Wi-Fi-støtte. Det er også plass til assistert GPS med geotagging-funksjon.

Annonse


Renoir støtter også Dolby Mobile-plattformen, noe som skal gi betydelig forbedret lyd, spesielt med tanke på bassgjengivelse.

Pakken rundes av med 100 MB minne, støtte for Micro SD-minnekort på opptil 8 GB, radio, TV-utgang, og alle andre funksjoner som forventes av en mobiltelefon nå til dags.

Prisen på herligheten vil ligge på rundt 4.500 kroner da den lanseres i slutten av oktober.

Annonse