Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det diskuteres innad i det lukkede forumet på Norbits. Her en klar beskjed fra en administrator på nettsiden angående Wikipedia.

Norbits-krig på Wikipedia

Pirater i fullt slagsmål på nett.

Det lukkede norske piratnettstedet Norbits kjemper en desperat kamp for å fjerne hemmelig informasjon på nettleksikonet Wikipedia.org.

Forbedret sikkerhet

ITavisen har flere ganger skrevet om det norske piratreiret, blant annet intervjuet en av brukerne. Nå det siste har nettsiden gjort enda flere grep for å gjøre det vanskelig å for utenforstående å få tilgang.

Blant annet er innloggingssystemet forandret så det ikke lenger fungerer å logge inn med brukernavn og passord i en dialogboks. Det kreves nå at man bruker brukernavnet sitt som en URL.

Prøver å legge lokk på informasjonen

Til tross for sikkerhetstiltakene sliter nettsiden med informasjon som kun er til for medlemmene lekker ut på den norske utgaven av Wikipedia.

På nettsiden går nå diskusjonen hett om hvorvidt informasjon rundt nettsiden burde ligge på leksikonet i full offentlighet. Det er også en relativt lang liste over ting som skal beholdes og hva som skal slettes.

Kilder:
Wikipedia Norbits Diskusjon
Wikipedia Norbits Sletting
Wikipedia Norbits

Stikkord: norbits, passord, wikipedia