Her kan vi se de to Zune-versjonene som vil bli sluppet den 9. september.

Annonse


MS vil lansere mer enn ny mus

Vi har tidligere skrevet om at Microsoft hinter til en revolusjon innenfor musteknologien den 9. september med slagordet “si farvel til laseren”. Nå ser det ut som det ikke bare er en ny mus, men også webkameraer og en ny Zune.

To nye webcams, to nye Zunes
Webkameraene skal ifølge ryktene følge med i LifeCam-serien, og vil få navnene vx 5500 og LifeCam Show (nx 8000). Vx5500 vil komme i tre ulike farger og kommer med en egen Vista Gadget for direkte videosamtaler. Prisen vil ligge på henholdsvis 60 og 80 dollar.

Den eneste informasjonen som har lekket om Zune gjelder fortsatt bare hardware-oppgraderinger. De nye Zunene vil komme i størrelsene 120 og 16GB, hvor den sistnevne vil være en flashbasert spiller. I følge Engadget skal mediespilleren allerede ha blitt solgt ved et uhell i Atlanta, men om spilleren inneholder ny programvare eller andre oppgraderinger enn større harddisk er ikke nevnt.

Zune
Den nye Zune ser ut til å ha blitt solgt for tidlig i en elektronikkbutikk i Atlanta, USA. Informasjon om programvare eller nye funksjoner har imidlertid ikke lekket ut.

Kilde: Ars Technica

Annonse