Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mange designere kan bli glade i et laptop med innebygd tegnebrett.

Lenovo lanserer ny toppmodell

Med innebygd Wacom tegnebrett.

Lenovo lanserer i begynnelsen av neste måned et monster av en laptop. Spesifikasjonene til W700 er virkelig imponerende.

Presser grenser
Med en 17-tommers skjerm med en lysstyrke på 400 nit, støtte for opptil 8GB minne, plass til to harddisker og et innebygd tegnebrett (!) presser Lenovo virkelig grensene på hva man kan få plass med i en laptop.

Som om ikke dette var nok vil den ha en 3.0 GHz Core 2 Extreme quad core prosessor og 1GB NVIDIA Quadro FX 3700M-skjermkort. I tillegg vil den ha dual-DVI-utgang, VGA-utgang, DisplayPort (istedenfor HDMI), 7-i-én-kortleser, fem USB-utganger og muligheten for Blu-Ray-spiller.

Omtrent 15 000 kroner
W700 slippes i begynnelsen av september, og i USA hvor den først slippes vil prisen ligge på 3000 dollar, omtrent 15 000 norske kroner, for basisutgaven. Slenger man på ekstra harddiskplass, Blu-Ray-spiller og minne vil prisen øke betraktelig.

Hvis du i tillegg regner med de ekstra kostnadene laptopen blir pålagt hvis den skal ta turen over atlanteren, ender vi opp med svært store tall. Det er allikevel fint å se at selskap tørr å presse grensene, og viser hva som er mulig å få inn i en bærbar maskin.

Kilde: Gizmodo

Stikkord: lenovo, minne, nvidia, prosessor, skjerm, usa