Hopp til navigasjon Hopp til innhold
wow_wrath-of-the-lich-king (Ill.: Blizzard Entertainment)

Blizzard vil holde på spillerne sine

… Og lover store belønninger til nye rekrutter.

Det tok ikke lang tid etter at lanseringsdatoen til Warhammer Online ble annonsert at Blizzard kom med en liste over grunner hvorfor man bør bli igjen.

Nå kan World of Warcraft-spillere rekruttere vennene sine til spillet, og få store belønninger for strevet. Tidligere har rekruttering gitt spillere gratis spilletid, men nå går Blizzard enda lengre.

Spilletid og ridedyr
For deg som inviterer en venn, vil du kunne få en Zhevra-mount til en av dine karakterer for hver person du rekrutterer. Dette forutsetter imidlertid at vennen din melder seg på for 2 måneder spilletid.

Skulle du bare få han til å melde seg på til én måned, vil du få den vanlige 30-dagers gratis spilletid, som Blizzard har operert med lenge.

Trippel erfaring
For den nye wow-spilleren du inviterer, vil det også være belønninger å sanke. Du og din venn vil få trippel mengde erfaringspoeng (experience points) når dere er i gruppe sammen. I tillegg vil dere ha muligheten til å tilkalle hverandre (summon) uansett hvor dere er i verden, én gang i timen.

Og for å gjøre din hverdag enda slappere vil din venn ha muligheten til å gi en av dine karakterer ett nivå ekstra, for annenhvert nivå han går opp. Det forutsetter imidlertid at din karakterer er under hans nivå. Du kan dermed ikke gå opp fra nivå 65 til 70 ved å se på kameraten din løpe rundt i begynnelsen av spillet og bli nivå 10.

Vil det fungere?
Disse nye elementene er et soleklart forsøk fra Blizzard på å holde spillerne sine igjen, slik at heller holder seg til World of Warcraft enn å gå til kommende konkurrenten Warhammer Online. Kan det være et tegn på at Blizzard ser på Warhammer Online som en større konkurrent enn Age of Conan?

Blizzard melder i hvert fall at 40 prosent av spillerne de skal ha mistet til Age of Conan har kommet tilbake.

Kilde:
World of Warcraft Europe

Shack News

Stikkord: age of conan, blizzard, conan, gratis, shack news, warcraft, warhammer, warhammer online, world of warcraft, wow