Apple har utelatt vanlige brukere i sin DNS-fiks.

Annonse


USB-minne lurer Apple

Efi-x.com skal bringe MacOSX til PC-brukerne.

USB-minne lurer Apple

Selskapet påstår de har utviklet en USB-minnepinne som gjør det mulig å installere Apples operativsystem Leopard på en helt ordinær PC. Og det helt uten noen modifiseringer.

Ifølge selskapet er produktet vært under intensiv testing det siste halvåret og brukes allerede av folk innen TV-bransjen ifølge selskapet. Produktet skal være inne i siste testfase.

Original Leopard

Det har frem til nå vært fullt mulig å installere MacOS på en vanlig PC, men ikke uten å bruke en modifisert utgave av OSet. Det har til og med kommet PCer designet for å kjøre Apples OS, som Psystars Open Computer.

Annonse


Dette er det første kommersielle produktet ITavisen kjenner til som gjør det mulig å kjøre en umodifsert utgave av MacOS. Produktet kommer 23. juni, men kommer ikke i salg i USA grunnet frykt for represalier fra Apple.

Kommer snart

Tyskland, Japan og Kina er noen av landene som får distribusjon av produktet. Norge er ikke på listen. Mer informasjon kommer senere ifølge Efi-x.com.

Det er ikke snakk om en USB-dongle med noen filer. Ifølge utvikleren er det et helt spesielt produkt med spesialdesignet sikkerhetsteknologi.

Her prøver en blogger produktet:

Kilder:
Insanelymac
Netkas

Annonse