Den 49 år gamle kvinnen ville rydde kona til elskeren av veien. Så hun satte like godt inn en annonse på Craigslist.

Annonse


Arrestert etter nettannonse

En 49 år gammel kvinne fra Michigan i USA er arrestert etter å ha forsøkt å rekruttere en leiemorder via rubrikk-tjenesten Craigslist.

Mystisk stillingsannonse

Ann Marie Linscott oppga at hun søkte etter noen til å fylle en «frilans»-stilling i sin Craigslist-annonse. Da hun ble kontaktet av en frilans-skribent viste det seg imidlertid at det var helt andre tjenester hun hadde tenkt seg.

Linscott, som bare kalte seg selv «Marie», forklarte at hun ønsket en person ryddet av veien, og oppga at vedkommende var en 56 år gammel kvinne bosatt på en bestemt adresse. Hun kunne også meddele av vedkommende var ansatt i lokaladministrasjonen.

Ville flytte sammen med elskeren

Med alder og adresse i hende var det ingen sak for FBI å spore opp det tiltenkte offeret. Det viste seg at hun var gift med en mann som hadde forført Linscott under et nettbasert universitetskurs. De to hadde senere møtt hverandre i Reno, Nevada, der de hadde hatt et seksuelt forhold.

Annonse


Linscott, som selv er gift, bestemte seg så for at hun ville flytte sammen med elskeren, og at kona hans var i veien. Da hun fikk FBI på døren, tilsto hun nesten øyeblikkelig.

Kilde:
The Register