Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Microsoft må holde kjeft

Kan ikke snakke om status på Xbox Live

Merkelig situasjon. Som de fleste Xbox 360-spillerne har fått med seg, har Xbox Live hatt store problemer de siste ukene, og for noen er tjenesten fremdeles ustabil (vi synes det er gått mye bedre i det siste da, men vi har knapt spilt, bare sett på DivX-filmer).

Hemmelig

Problemet er at fordi Microsoft ble saksøkt av tre spillere fra Texas (hvor ellers), kan de ikke snakke om status på tjenesten. Slik fungerer rettsystemet. Så ikke forvent noen oppdateringer på hvordan det går med fremdriften. Ikke forvent å få beskjed når Live er fullstendig friskmeldt heller, så lenge de rettslige problemene pågår.

Microsoft har allerede lovet ett gratis Live Arcade-spill, og selskapets Major Nelson har vært flink til å holde oss oppdatert på hvordan det gikk med tjenesten. Ikke nå lenger, takk Texas.

Kilde

Stikkord: major nelson, xbox, xbox live