Kanskje ikke helt kurant personvern på Apples telefon, men på den annen side kan den hjelpe til med bevis mot kriminelle.

Annonse


Dette ventes fra Apple

Uansett hva man synes om Apple og produktene deres, er det alltid spennende å følge med på hva selskapet har i ermet på sine lanseringer.

Og få lanseringer er større enn Macworld-messen, der selskapets øverste leder inntar scenen og bringer forsamlingen til tårer med sine ferske annonseringer.

For eksempel i fjor, da den etter hvert nokså mye omtalte iPhone ble vist frem for første gang. Verden har ikke vært den samme siden.

Dermed er forventningene høye foran årets Macworld, selv om ekspertene er enige at nyhetene ikke vil overgå fjorårets.

Annonse


Yahoo har satt sammen en liste over de mest sannsynlige nyhetene på Macworld:

Film og slanke laptoper

Utleie av filmer gjennom iTunes. Apple skal ha signer avtaler med flere Hollywood-studioer om å tilby nedlastbare filmer gjennom iTunes, som må sees innen 24 timer (der prisen vil mest sannsynlig ligge på 3.99 dollar per film). Tilsvarende tjenester finnes allerede, for eksempel på Xbox Live, og vi blir ikke forundret om Apple kaster seg på bølgen – spesielt fordi deres Apple TV kunne trengt litt bedre salg. En slik tjeneste vil uansett ikke se dagens lys i Norge før år 2038, kjenner vi Apple rett.

Ny, slank bærbar Mac. Det spekuleres at MacBook Mini eller MacBook Air er på vei, en ultraportabel maskin med overkommelig pris. Denne skal muligens bygge på flashminne fremfor harddisk, hvilket ville økt batterilevetiden og redusere vekten.

iPhone med 3G. Dette er noe de fleste forventer, og en raskere iPhone har strengt tatt også blitt semi-bekreftet tidligere. Men vi blir altså ikke sjokkert om iPhone med raskere internett blir annonsert, og kanskje vil den nye modellen også støtte andre funksjoner andre mobiler har hatt i årevis? Som MMS?

Alle disse spekulasjonene kan selvsagt vise seg å være feil. Macworld starter snart og vi kommer selvfølgelig med dekning.

Annonse