Hopp til navigasjon Hopp til innhold
DEAR JOHN: Stadig flere opplever å bli dumpet via SMS eller e-post.

Har du blitt dumpet på SMS?

Slapp av, du er ikke alene.

Det mest kjente tilfellet av SMS-dumping er kanskje Britney Spears’ eks, Kevin Federline, som fikk beskjed om at kona ville ha skilsmisse mens han var i ferd med å spille inn et TV-show.

Federline er imidlertid ikke alene om denne ydmykende opplevelsen. I takt med at vi blir stadig ivrigere brukere av ny teknologi, øker andelen som synes det er OK å avslutte et forhold via elektronisk kommunikasjon.

Én av fire skriver brev

En britisk undersøkelse viser at 15 prosent av de spurte hadde blitt dumpet via SMS eller e-post. 25 prosent i den mest teknologi-vennlige aldersgruppen, 14 til 24 år, oppga imidlertid at de ville slå opp på gamlemåten – ved å sende et brev.

Bare én prosent mente det var greit å slå opp via sosiale nettverkstjenester som Facebook eller MySpace. Ekspertene mener dette tallet vil øke etter hvert som vi tilbringer stadig større deler av livet på nett. Verst er kanskje de som slår opp ved simpelthen å bare droppe all kommunikasjon med kjæresten uten forvarsel. Fire prosent foretrakk denne varianten.

Kilde:
Reuters

Stikkord: Mobil, sms