DV2699 er verdens stiligste laptop, påstår HP

Annonse


Er dette verdens vakreste laptop?

HP lanserer nå to PC-modeller som de mener er markedets stiligste PCer: HP Pavilion Special Edition DV6699 og DV2699 til henholdsvis 9000 og 10 000 kroner. Målgruppa er – som det heter i pressemeldingen – å nå de som ønsker avansert digital ytelse kombinert med unik design.

Design stadig viktigere

– Stadig flere av oss har byttet ut den stasjonære PC-en med en bærbar PC, og dette gjør at folk også er mer opptatt av hvordan PC-en ser ut. En bærbar PC er tross alt med overalt, eller ligger fremme i hjemmet, og da er det klart at man ønsker seg noe som ser moderne og stilig ut, sier markedskoordinator Ingerid Axelsen i HP Norge..

dv6699 er en keramisk hvit 15,4 tommer med et design inspirert av sandmønstre i vind. dv2699 er en kobberbrun 14 tommer med et design inspirert av organiske elementer i bevegelse.

Begge modeller er tilgjengelige fra midten av oktober.

Annonse


MTV-modell kommer

På teknologisiden er begge utstyrt med Intel Core 2 Duo, 2 GB med minne, 160 GB harddisk, NVIDIA GeForce 8400 grafikk med 128MB minne, HDMI-utgang og fjernkontroll til medieavspilling.

I tillegg leveres begge maskiner med ekstra tilbehør. Den hvite modellen har hodetelefoner og optisk mus i samme design. Den kobberbrune modellen har lasermus og slipcase (trynn mappe) i samme design som PC-en.

I begynnelsen av 2008 utvides Special Edition serien til HP med nok en modell. Designet på denne bestemmes av en designkonkurranse HP i disse dager kjører i samarbeid med MTV.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse