ss9-hires

Annonse


Starcraft II på vei

Blizzards Starcraft har i nesten ti år vært synonymt med konkurransebasert strategispill. Spesielt i Sør-Korea har spillet vokst til å nærmest bli en religion, og det var da ikke så overraskende at utviklerne brukte en koreansk messe til å annonsere oppfølgeren.

De siste ukene har ryktene om hva Blizzard kommer til å annonsere dominert spillfora verden rundt, men nå er det klart. Ikke overraskende er det altså Starcraft II som kommer, ikke Diablo III eller World of Starcraft som mange har spekulert.

Direkte oppfølger

Det nye Starcraft-spillet skal ta opp tråden rimelig direkte etter den siste utvidelsespakken til det første spillet (Brood War), og det er fremdeles Protoss, Zerg og mennesker det handler om.

Alle rasene skal få nye krefter, nye funksjoner og nye spillmekanikker, og flere av originale enheter returnerer med nye egenskaper. Spillet vil inkludere en omfattende og episk enkeltspillerkampanje, komplett med spektakulære filmklipp, og naturligvis en flerspillermodus. Det skulle jo bare mangle. Det vil også følge med et verktøy som lar brukerne lage egne kart.

Annonse


ss3-hires

Grafikkmotoren er egenutviklet og i full 3D, og spillets visuelle stil er helt klart inspirert av den originale Starcraft.

Noe lanseringsdato er ikke offentliggjort, men spillet kommer samtidig til både PC og Mac, som tradisjonen er for Blizzard.

Vi ser frem til mer info.

Annonse