Hvordan Kjøpe Bitcoin i 2021 fra Norge

Kjøpe Bitcoin anonymt uten ID

Bitcoin har blitt stadig mer populært blant investorer og forbrukere over hele verden. Mens mange brukere kjøper og selger Bitcoin på kjente utvekslinger og plattformer, ønsker noen brukere å holde sin identitet anonym når de kjøper Bitcoin. I denne artikkelen vil vi se på forskjellige måter å kjøpe Bitcoin anonymt på uten å måtte oppgi ID eller annen personlig informasjon.

ENKLEST & BILLIGST
Trade Bitcoin

Trade Bitcoin

  • BankID og Konto i NOK
  • Norsk kundeservice
  • 1 mill euro kontoforsikring
  • 60+ krypto med giring
  • Billigst på Krypto
CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. 73% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos denne tilbyderen.

Er Bitcoin anonymt?

Bitcoin er ikke anonymt på samme måte som kontanter er anonymt. Hver transaksjon som gjøres på Bitcoin-nettverket, blir permanent lagret på en offentlig distribuert database kalt blockchain. Dette betyr at alle transaksjoner kan spores tilbake til deres opprinnelse og ende, selv om brukerne av Bitcoin kan være anonyme.

Selv om Bitcoin er pseudonymt, betyr ikke det at identiteten til brukerne er fullstendig skjult. Når en bruker kjøper eller selger Bitcoin gjennom en utveksling eller en annen plattform, må de vanligvis oppgi noen form for identifikasjon, som et bilde-ID eller et telefonnummer, for å fullføre transaksjonen.

3 enkle metoder for å kjøpe Bitcoin anonymt

a. Paxful

Paxful er en peer-to-peer markedsplass som lar brukere kjøpe og selge Bitcoin direkte med hverandre. Plattformen har et bredt utvalg av betalingsmåter, inkludert gavekort, bankoverføringer, PayPal og kontanter. Paxful tilbyr også en anonym handelsfunksjon, der brukere kan handle uten å måtte oppgi noen personlig informasjon.

For å kjøpe Bitcoin anonymt på Paxful, må du først opprette en konto og velge en selger som tilbyr anonyme kjøp. Når du har funnet en selger, kan du sende betalingen og motta Bitcoin på din Paxful-lommebok. Det er viktig å merke seg at noen selgere kan kreve identifikasjon eller verifisering, så sørg for å velge en selger som ikke krever det.

Bitcoin-ATMer er en annen måte å kjøpe Bitcoin anonymt på. Disse maskinene lar brukere kjøpe og selge Bitcoin ved å sette inn kontanter eller bruke et debetkort. Det er nå tusenvis av Bitcoin-ATMer rundt om i verden, og mange av dem lar brukere kjøpe Bitcoin uten å måtte oppgi noen personlig informasjon.

b. Bitcoin-ATMer

For å kjøpe Bitcoin anonymt på en Bitcoin-ATM, må du først finne en maskin som lar deg kjøpe Bitcoin uten å kreve ID. Når du har funnet en maskin, må du følge instruksjonene på skjermen for å kjøpe Bitcoin og motta det på lommeboken din.

c. Forhåndsbetalte kort

Forhåndsbetalte kort er et annet alternativ for å kjøpe Bitcoin anonymt. Disse kortene kan kjøpes på de fleste dagligvarebutikker og kan brukes til å kjøpe Bitcoin på mange utvekslinger og plattformer. Forhåndsbetalte kort krever ikke vanligvis noen form for ID, og de kan kjøpes med kontanter eller et kreditt- eller debetkort.

For å kjøpe Bitcoin anonymt med et forhåndsbetalt kort, må du først kjøpe kortet og registrere det på den utvekslingen eller plattformen du vil bruke. Deretter kan du bruke kortet til å kjøpe Bitcoin uten å måtte oppgi noen personlig informasjon.

Kjøpe Bitcoin uten verifisering/fotoidentifikasjon

a. Coincorner

Coincorner er en Bitcoin-utveksling basert på Isle of Man. Plattformen lar brukere kjøpe og selge Bitcoin med et kreditt- eller debetkort uten å måtte oppgi ID eller annen personlig informasjon. Coincorner tilbyr også en enkel og brukervennlig grensesnitt for brukere som ikke er kjent med Bitcoin-handel.

For å kjøpe Bitcoin anonymt på Coincorner, må du først opprette en konto og velge betalingsmåten du vil bruke. Deretter kan du kjøpe Bitcoin ved å oppgi beløpet du ønsker å kjøpe og bekrefte betalingen. Coincorner tar en liten avgift på hvert kjøp, så sørg for å sjekke avgiftene før du gjør et kjøp.

b. BitQuick

BitQuick er en annen peer-to-peer markedsplass som lar brukere kjøpe og selge Bitcoin med kontanter. Plattformen krever ikke at brukerne oppgir noen form for ID eller annen personlig informasjon. BitQuick tilbyr også en rask og enkel måte å kjøpe Bitcoin på uten å måtte vente på en lang verifiseringsprosess.

For å kjøpe Bitcoin anonymt på BitQuick, må du først finne en selger som tilbyr anonyme kjøp. Deretter kan du sende betalingen og motta Bitcoin på lommeboken din. Det er viktig å merke seg at noen selgere kan kreve ID eller annen personlig informasjon, så sørg for å velge en selger som ikke krever det.

c. HodlHodl

HodlHodl er en peer-to-peer markedsplass som lar brukere kjøpe og selge Bitcoin og andre kryptovalutaer uten å måtte oppgi ID eller annen personlig informasjon. Plattformen tilbyr også en multisig-lommebok som gir ekstra sikkerhet for brukerne.

For å kjøpe Bitcoin anonymt på HodlHodl, må du først opprette en konto og velge betalingsmåten du vil bruke. Deretter kan du finne en selger som tilbyr anonyme kjøp og kjøpe Bitcoin direkte fra selgeren.

d. Bisq

Bisq er en desentralisert peer-to-peer markedsplass som lar brukere kjøpe og selge Bitcoin uten å måtte oppgi noen form for ID eller annen personlig informasjon. Plattformen tilbyr også høy grad av sikkerhet og personvern ved bruk av et distribuert nettverk og en multisig-lommebok.

For å kjøpe Bitcoin anonymt på Bisq, må du først laste ned og installere programvaren og opprette en konto. Deretter kan du finne en selger som tilbyr anonyme kjøp og kjøpe Bitcoin direkte fra selgeren.

Hvorfor være anonym?

Det er flere grunner til at noen brukere ønsker å holde sin identitet anonym når de kjøper Bitcoin. En av grunnene kan være å beskytte sin personlige informasjon mot hacking eller svindel. Andre kan ønske å beskytte sin personvern og unngå at deres transaksjoner blir overvåket av myndigheter eller andre tredjeparter.

Hvordan bruke Bitcoin anonymt? (Grunnleggende Guide)

For å bruke Bitcoin anonymt, må du følge noen enkle retningslinjer. Først må du opprette en lommebok som ikke er knyttet til din personlige informasjon eller ID. Deretter bør du unngå å bruke utvekslinger eller plattformer som krever ID eller annen personlig informasjon for å kjøpe eller selge Bitcoin.

For å øke sikkerheten og personvernet ditt, bør du også bruke en VPN eller TOR når du bruker Bitcoin-nettverket, og du bør unngå å bruke de samme Bitcoin-adressene for hver transaksjon.

Hvordan bli anonym? (Avansert Guide)

Hvis du ønsker å bli helt anonym når du bruker Bitcoin, er det flere avanserte teknikker du kan bruke. En av disse teknikkene er å bruke en kryptert e-postadresse og falsk identitet når du oppretter en konto på en Bitcoin-plattform eller utveksling. Du kan også bruke en anonym VPN-tjeneste eller TOR-nettverket når du kjøper eller selger Bitcoin.

En annen teknikk er å bruke en Bitcoin-mikser eller tumbler for å skjule sporene av transaksjonene dine. Disse tjenestene lar deg blande dine egne Bitcoin med Bitcoin fra andre brukere, noe som gjør det vanskeligere å spore transaksjonene dine.

Anonymisering av dine Bitcoins

Hvis du allerede har kjøpt Bitcoin og ønsker å anonymisere dem, kan du bruke en Bitcoin-mikser eller tumbler. Disse tjenestene lar deg blande dine egne Bitcoin med Bitcoin fra andre brukere, noe som gjør det vanskeligere å spore transaksjonene dine.

Du kan også overføre dine Bitcoins til en annen lommebok eller adresse som ikke er knyttet til din personlige informasjon eller ID.

Ofte stilte spørsmål

Q: Er det lovlig å kjøpe Bitcoin anonymt? A: Det er ingen lov som forbyr å kjøpe Bitcoin anonymt. Men det kan være ulovlig å bruke Bitcoin til ulovlige formål eller for å unngå å betale skatt.

Q: Er det trygt å kjøpe Bitcoin anonymt? A: Kjøpe Bitcoin anonymt kan være trygt hvis du følger de nødvendige forholdsreglene og bruker en pålitelig plattform eller tjeneste. Men det er alltid en risiko involvert når du kjøper Bitcoin, og du bør alltid være forsiktig og gjøre din egen forskning før du kjøper eller selger Bitcoin.

Q: Kan jeg bruke Bitcoin anonymt til å kjøpe varer eller tjenester? A: Ja, du kan bruke Bitcoin anonymt til å kjøpe varer eller tjenester, så lenge den selgeren eller tjenesteleverandøren godtar Bitcoin som betalingsmåte.

Konklusjon

Å kjøpe Bitcoin anonymt kan være en nyttig måte å beskytte din personlige informasjon og personvern på. Mens Bitcoin ikke er helt anonymt, finnes det flere måter å kjøpe Bitcoin uten å måtte oppgi ID eller annen personlig informasjon.

Hvis du ønsker å kjøpe Bitcoin anonymt, bør du vurdere å bruke en av de mange peer-to-peer markedsplassene som tilbyr anonyme kjøp eller bruke forhåndsbetalte kort. Du kan også kjøpe Bitcoin uten verifisering eller fotoidentifikasjon på utvekslinger som Coincorner, BitQuick, HodlHodl eller Bisq.

Uansett hvilken metode du velger å bruke, er det viktig å være forsiktig og gjøre din egen forskning før du kjøper eller selger Bitcoin. Ved å følge noen enkle retningslinjer og bruke pålitelige plattformer eller tjenester, kan du nyte fordelene med Bitcoin mens du beskytter din personlige informasjon og personvern.

Her kommer du i gang:

ENKLEST & BILLIGST
Trade Bitcoin

Trade Bitcoin

  • BankID og Konto i NOK
  • Norsk kundeservice
  • 1 mill euro kontoforsikring
  • 60+ krypto med giring
  • Billigst på Krypto
CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta denne risikoen. 73% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos denne tilbyderen.

På ITavisen finner du også flere guider til kjøp og salg av andre kryptovalutaer. Klikk her for å lese mer: