Amflow
Terrengsykkelen leveres med en 2 tommer OLED berørings-fargeskjerm. Vi får vite mer om produktet senere.

Annonse


Se hva drone-selskapet gjør nå

DJI har avslørt en ny elektrisk sykkel-merkevare: Amflow.

Fra droner til ny sykkel-merkevare

“DJI sin lange historie med forskning og utvikling innen motor-, batteriteknologi og programvareutvikling drev etableringen av DJI Avinox Drive System, som kombinerer dreiemoment, batterikapasitet, 2-tommers OLED-berøringsskjerm, fjernkontroller og en lader/superlader,” heter det fra selskapet som er kjente for droner og mobil-gimballs.

Amflow

Den første modellen har et 600 Wh batteri, veier 19,2 kg og kan leveres med et større 800 Wh-batteri. Med en 500 W lader kan man oppnå 0 til 75 prosent batterikapasitet på 1,5 timer. Med maks kraft leverer sykkelen 850 W og opp til 1000 W med boost-modus aktivert. Dreiemomentet er spesielt imponerende med 105 Nm i normalmodus og 120 Nm i boost-modus.

En Avinox-app girt trådløs tilgang til sykkelen og sykkel-data, og det er innebygget alarm om sykkelen forsvinner fra siste sted. På plass er også en USB lade-port – sykkelen kan utstyres med 27,5″ eller 29″ hjul.

“Som ingeniører med lidenskap for terrengsykling har vi sett mye teknisk innovasjon som aldri har funnet veien inn i eMTB-scenen. Vi har koblet vår tekniske ekspertise med lidenskapen vår, og i dag introduserer vi Amflow til terrengsykkelsamfunnet med vårt aller første produkt, Amflow PL. Vi tror dette er et viktig øyeblikk for eMTB-industrien med innovativ teknologi og ultralett materiale som kombineres for å gjøre ethvert terreng til et eventyrland av muligheter for eMTB-ryttere,” forklarer Peter Archer, som er Amflows “Senior Product Specialist.”

Amflow PL forventes i fjerde kvartal og prises mellom 7000 til 12 000 euro. Sykkelen lanseres “blant annet” i Tyskland, Storbritannia og Australia.