Annonse


VI SPILTE: The First Descendant

The First Descendant beskrives som en “Looter shooter” med RPG elementer fra Nexon Games.

Gikk du glipp av sendingen? Se den her:

Opplev moroa med strategiske sjefs kamper gjennom 4-spillers co-op og ulike unike karakterer, spennende våpen spill og plyndring. En rekke utstyr er nødvendig for vekst, og du kan skaffe dem gjennom å rydde scenario oppdrag i spillet eller i World Missions hvor samarbeid er avgjørende og kjemper med enorme sjefer.

“Spilleren blir en etterkommer i spillet og får et oppdrag for å kjempe mot inntrengerne for å overleve mennesker og for å beskytte “Ingris-kontinentet”. Spilleren kan oppleve en spektakulær historie ved å vokse seg sterkere gjennom ulike oppdrag og historier for til slutt å oppdage Descendants’ hemmelighet. Du kan også føle First Descendants unike atmosfære gjennom felt av høy kvalitet utviklet med Unreal Engine 5 og få en ny opplevelse av virkelighet og SF-fantasi som eksisterer sammen på ett sted.”

Steam

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.