samsung galaxy z fold6
Z Fold6 avsløres offisielt 10. juli.

Annonse


OPPDATERT: Alt har lekket inkludert prisene!

Det lekker og det lekker fra både Google og Samsung. Det er nesten så man trodde det var en strategi.

Oppdatert, 10:40:

Nå har også resten lekket i offisielle bilder, i tillegg til Z Fold6-prisene:

  • ?GB + 256GB: 1820 dollar
  • 8GB + 512GB: 1955 dollar
  • 8GB + 1TB: 2185 dollar

Og dette vil Z Flip6 koste:

Annonse


  • ?GB + 256GB: 1190 dollar
  • ?GB + 512GB: 1325 dollar

Klokker, propper, en ring og mobiler

Uansett hva som er årsaken til at selskapene ikke klarer å “holde tett” til lanserings-eventet, så er vi her igjen, og denne gang er det en nærmest komplett lekkasje av hva Samsung skal avsløre 10. juli på Unpacked i Paris fordi vi fra før av vet en god del om mobilene i tillegg til alt det andre.

Denne gang er det den kjente lekkeren Evan Blass som har en rekke bilder av “tilbehørsproduktene” som avsløres neste måned, altså en premium-klokke, en tradisjonell Galaxy Watch og to par propper i to prisklasser.

Dette minner om et annet produkt vi har testet.

Ultra-klokken til Samsung minner mye om Apple Watch Ultra (47 mm – safir krystall,) noe reima i stor grad står for i tillegg til baksiden. Det ser også ut til at selskapet skal bruke en proprietær reim-tilkobling som Apple på den beste klokka. Forskjellen er at Samsung fremdeles går for et sirkulært uransikt, mens baksiden minner veldig om Apples klokker. Klokka kommer i sølv, titan og svart. Galaxy Watch 7 minner mer om selskapets tradisjonelle Galaxy Watch-modeller.

Så var det proppene, Galaxy Buds 3 og Galaxy Buds 3 Pro. Begge minner veldig om AirPods, men er mer vinklet inn mot øret. Se flere bilder under fra Blass.

galaxy watch ultra
“Galaxy Watch Ultra” avsløres annonseres neste måned. Bilde: Samsung/Evan Blass

I tillegg til disse produktene ventes det at Samsung skal vise frem Galaxy Fold 6 og Flip 6: