windows 11
Microsoft har stoppet oppdatering KB5039302 inntil videre.

Annonse


Stopper oppdatering som herper Windows

Oppdatering KB5039302 kan det være lurt å styre unna.

Oppdateringen er pauset

For nå bekrefter Microsoft at oppdateringen kan stoppe maskinen fra å fungere – Microsoft informerer:

“Etter å ha installert oppdateringer utgitt 26. juni 2024 (KB5039302), kan det hende at enkelte enheter ikke starter. Berørte systemer kan starte på nytt gjentatte ganger og kreve gjenopprettingsoperasjoner for å gjenopprette normal bruk,” forklarer Microsoft som legger til at problemet er mer utbredt på maskiner som bruker “virtuelle maskinverktøy og nestede virtualiseringsfunksjoner, for eksempel CloudPC, DevBox, Azure Virtual Desktop.”

Selskapet ser de “undersøker for å fastslå de nøyaktige forholdene under hvilke dette problemet kan utløse.” De bekrefter dessuten at oppdateringen er pauset i Windows Update og Windows Update for Business.