Annonse


VI SPILTE: Hvilken verden vil du skape?

Gikk du glipp av sendingen? Se den her:

Hva er Pax Dei? Spillet beskrives som et Sosialt Sandkasse Survival MMO PvE med PvP elementer satt i gamle Europa, hvor hver spiller er med på å forme byer og verdenen rundt seg. Spillet er da altså avhengig av engasjementet til spillerbasen for å “overleve”.

“Vi har sagt det før: Pax Dei vil bare eksistere med støtte fra spillerne. Fra spillets avsløring, til dannelsen av vår tidlige gruppe supportere, eller de to offentlige alfa-testene vi kjørte de siste månedene, har Pax Deis historie vært en historie bygget fra fellesskapet. I dag inviterer vi deg til å ta fatt på neste steg på reisen.”

Pax Dei

Spillet er ute i Early Access på Steam nå!

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)