apple ios 18 passnøkler
Den nye iOS 18-funksjonen aktiverer passnøkler nesten hel-automatisk.

Annonse


Få en passord-løs hverdag automatisk

Artikkelen inneholder en annonselenke

Apple har gjort overgangen til passnøkler mye enklere med en ny iOS 18-funksjon.

Denne funksjonen fungerer i beta 1

For i stedet for at brukeren oppsøker en tjeneste, går inn i innstillingene og aktiverer sikkerhetsfunksjonen som lar en logge på med finger, øyne eller PIN-kode, i stedet for å huske lange passord eller sluntre unna med et svakt et, så gjør iOS 18 det automatisk for brukeren. “Godkjenn automatisk passnøkkel-oppgradering,” er den nye funksjonen vi tror er å finne i Apple Passord-appen, men som vi ikke helt har klart å finne enda.

Det er MacRumors som skriver om saken, og inkluderer et bilde av innstillingen (som mao. finnes,) men vi har altså ikke funnet den i iOS 18 beta 1 sine innstillinger heller. Uansett er funksjonen aktivert som standard, sømløs og automatisk, og vi kan verifisere at det fungerer:

“Tillat at nettsteder og apper oppgraderes automatisk eksisterende kontoer for å bruke passord der det er tilgjengelig. Passord lagret for oppgraderte kontoer vil ikke bli det berørt,” forklares det på innstillingssiden.

Få tilgang til Passord-appen på iPhone, iPad, Mac og Apple Vision Pro, og på Windows med iCloud for Windows-appen. Alle passordene synkroniseres sikkert på tvers av enhetene dine, og hvis du bruker Autofyll, blir passordene dine automatisk lagt til i Passord-appen.

Apple