Call of duty black ops 6
25. oktober lanseres det nye Call of Duty-spillet, for første gang på Game Pass fra første dag.

Annonse


OPPDATERT: Tar IKKE over 300GB

«Call of Duty: Black Ops 6» introduserer en helt ny måte å kaste seg rundt som en actionhelt på, bevege seg og stupe på måter som ikke har vært mulig i et CoD-spill før.

Først publisert 10. juni.

Oppdatert, 11. juni, 20:55:

Det viser seg nå at produktsiden til Microsoft har listet feil antall GB (forhåpentligvis mindre enn 309,85GB) som kreves for å installere Black Ops 6. Activision sier vi får vite installasjonstørrelsen når spillet nærmer seg lansering sent i oktober.

Annonse


«Black Ops 6» lanseres 25. oktober

Men så var det dette med Call of Duty-spill og lagringsplass, for selv om vi ikke fikk lov å høre noe om Warzone riktig enda, uttaler utvikler Treyarch at det sjette Black Ops-spillet vil kreve at man er nett-tilkoblet, selv når man spiller enspiller-historien.

Er det noen som tør gjette hvor mye diskplass hele spillet, inkludert Warzone, tar opp på disken – klarer de slå Destiny 2 «The Final Shape» sine 300GB? Ja: 309,85GB er hva som kreves, og da ryddes ikke halvparten bort etter nedlasting som Destiny 2 DLC-en.

Microsofts butikk-oppføring avslører at Black Ops 6 krever mye diskplass.

Hvorfor? Årsaken skal være for å skåne diskplassen til spilleren ved at spillet laster inn grafikk fortløpende mens man spiller. Dette er en teknikk som er brukt før, men vi tror ikke det har vært et krav for enspiller tidligere; nå gjelder det samtlige spill-modus. For øvrig: intet innhold fra Modern Warfare 2 og 3 vil følge over til Black Ops 6. Spiller du lenge nok vil uansett alt være lastet ned, og kanskje kravet kan fjernes når man har lastet ned alt?

Se alle trailerne fra det store Xbox-eventet

«Black Ops 6» lanseres 25 oktober til Xbox Series, Xbox One, Playstation 4 og 5 og PC. Dette er også det første CoD-spillet som lanseres samme dag på Game Pass. Apropos så får de med Xbox Game Pass og Ultimate Game Pass begge «Digital Cross-Gen Edition,» mens de som kun har PC Game Pass får standard-utgaven.