Xbox games showcase juni 2024

Annonse


OPPDATERT: Se alle trailerne!

Etter en lang stund med mangel på AAA-spill til Xbox, og nå som Activision/Blizzard-handelen er i boks, skal det bli ekstra spennende å høre hva Microsoft har planer om å gjøre med Xbox i år, og Microsoft selv sparer ikke på kruttet.

Oppdatert, 9. juni, 20:03:

Oppdatert, 9. juni, 18:08:

Vi beklager feil startid. Microsofts Xbox-event starter 19:00.

Dobbelt så viktig

I tillegg er det både “Xbox Games Showcase” og “Call of Duty: Black Ops 6 Direct.” Det nye Call of Duty-spillet kommer til jo til Xbox Game Pass første dag. Det skal bli interessant å se hvordan dette kan hjelpe å øke Microsofts Xbox-omsetning. Det er dessuten ventet selskapet skal vise frem Gears 6 og avsløre at spillet lanseres i år.

Dette er spillene vi forventer Microsoft skal snakke om:

  • Avowed
  • Clockwork Revolution
  • Contraband
  • Doom: The Dark Ages
  • Indiana Jones and the Great Circle
  • Perfect Dark
  • Starfield: Shattered Space DLC
  • State of Decay 3
  • Halo: Combat Evolves remaster

Søndag 9. juni inviterer vi spillere fra hele verden til et stort dobbelt-event Xbox Games Showcase 2024, umiddelbart etterfulgt av Call of Duty: Black Ops 6 Direct. Dette vil markere det første Xbox Showcase med spill fra vår portefølje av studioer på tvers av Activision, Blizzard, Bethesda og Xbox Game Studios, for ikke å snakke om våre utrolige tredjepartspartnere. I tillegg vil Showcase umiddelbart etterfølges av et dypdykk i Call of Duty: Black Ops 6. Det er vårt største øyeblikk i å, og vil vise deg fremtiden for spilling med Xbox.

Microsoft