Civilization 7
"Civilization 7" lanseres ikke før neste år, men i det minste får vi se gameplay i august i år.

Annonse


Fansen har ventet i åtte år – de må vente i et år til

Det er åtte år siden 2K og Firaxis lanserte Civilization 6. Nå er Civilization 7 endelig avslørt.

Gameplay får vi i august

Spillet lanseres neste år, så spillere vil måtte vente i ni år før de får spille oppfølgeren. Dessuten vil man måtte vente med å se spillet, for klippet under er en klassisk “teaser” uten gameplay. Morsomt er det at spillet lanseres til Switch og selvsagt også PC, PlayStation og Xbox. 2K lover å avsløre gameplay i august. Vi håper de samtidig avslører lanseringsdato.

Civilization 6 fikk battle royale-modus i 2019:

“Red Death er et tilpasset flerspiller-modus der du må kjempe om å overleve i en apokalyptisk verden. Målet ditt er å overleve så lenge at du rekker å bli med det siste romskipet som forlater planeten vår. Dette må du gjøre mens Red Death, som er en masse av radioaktivitet, sniker seg stadig nærmere inn på deg, i ekte battle royale-stil.”