netflix
Netflix endrer det meste, inkludert hjemskjermen og innstillingsmenyen.

Annonse


Netflix tester store endringer

Netflix tester store endringer med sin apper til TV-er og strømmebokser.

Flere av disse endringene kommer i løpet av noen måneder

“Vi ønsker at kundene lettere skal kunne innhold som passer for dem,” uttaler Pat Flemming, selskapets “Senior Director of Product.” Han sikter til en ny hjemskjerm-opplevelse som tjenesten tester ut blant utvalgte kunder. Det er ingen garanti for at alle endringene blir å finne i det endelige versjonen, men noen av dem blir nok å finne i løpet av kvartalet.

Den nye hjem-skjermen.

En av de største endringene er å skifte ut det statiske innholdet til fordel for “bokser” som ekspanderer når man ruller over dem med fjernkontrollen. Når man sveiper over innhold spilles det av en kort forhåndsvisning av innholdet med relevant informasjon rett under som inkluderer tittel, oppsummering, lanseringsår, antall episoder og sjanger:

Den andre store endringen er at menyen på venstre side av grensesnittet fjernes til fordel for en på topp der man finner søk, hjem, TV-serier, filmer og “My Netflix.” For å hente opp menyen må man ikke bla opp til topp, kun trykke tilbake på fjernkontrollen.

Dette er Netflix sitt første forsøk, og de vil nok gjøre endringer. En mindre gruppe testere vil få prøve først, selskapet vil hanke inn tilbakemeldinger, og gjøre de nødvendige forbedringene. “Hvis dette går bra, noe vi er entusiastiske for og håper det vil gjøre, så vil vi gjerne dele dette med det meste av medlemsmassen i løpet av de kommende månedene og kvartalene,” forklarer Flemming som bekrefter utrulling til ikke bare smart TV-er, men også strømmebokser som Apple TV.

“My Netflix” kommer til TV-er etter først å ha blitt testet på mobiler.