Marvel's Midnight Suns
Marvel's Midnight Suns er gratis og godt likt av spillere og anmeldere.

Annonse


Det siste hemmelige gratis-spillet er avslørt

Marvel’s Midnight Suns er gratis hos Epic til 13. juni.

Lansert desember 2022 – nå er det gratis til torsdag 13. juni

På Steam har spillet over 12 500 anmeldelser fra spillerne med “veldig positive” tilbakemeldinger:

“Marvel’s Midnight Suns er den ultimate crossover-opplevelsen. Det kombinerer en rikholdig historie, forholdet mellom spillkarakterene, tilpasningsmulighetene og fremgangen du kjenner fra et klassisk RPG med taktikken, strategien og kampmekanikken til et revolusjonerende, kortbasert taktikkspill.

Det utspiller seg i det mørkeste hjørnet av Marvel-universet, hvor ubrytelige bånd formes mellom legendariske Marvel-helter og farlige, overnaturlige krigere i kampen mot det som vil være den største trusselen verden så langt har sett… de demoniske kreftene til Lilith og guden Chthon,” oppsummeres spillet utviklet av Firaxis med 2K som utgiver.