Annonse


Smart mobil-funksjon på vei til Windows

Telefonkobling-appen i Windows 11 får snart en nyttig funksjon.

Det er kjempenyttig

Maskinlæring gjør det allerede mulig å kopiere tekst fra bilder på mobilen, og nå kommer funksjonen til Android-bilder man henter opp via telefonkobling-appen (sørg for å ha versjon 1.24051.91.0) i WIndows – faktisk kan du prøve allerede nå om du tester Windows 11 beta-versjon 22635.3646.

Fra før av har Windows Snipping Tool støttet kopiering av tekst, men snart slipper man altså det ekstra steget.

The Verge har testet funksjonen, og selv om den fungerer, er den ikke like god som Apple og Samsungs innebygde: “Med lengre setninger er det sannsynligvis bedre å aktivere kopier og lim på tvers av enheter, hente ut teksten på telefonen og sende den til PC-en din på den måten,” bemerker avisen.