Proton vpn
Sveitsiske Proton har lansert sin egen VPN-tjeneste.

Annonse


Personvern beskyttet av sveitsisk lov – annonse

Proton er basert i Sveits, et land med noen av de sterkeste databeskyttelses- og personvernlovene i verden. I henhold til sveitsisk lov er vi ikke forpliktet til å beholde datalogger, noe som gjør det mulig for oss å holde nettleserloggen din privat.

Ikke bare en passordbehandler, men en identitetsbehandler

Lagre, del og logg på kontoene dine på en sikker måte med Proton Pass, ved hjelp av ende-til-ende-kryptering som er pålitelige av millioner

Dette er en filosofi vi har på tvers av alle våre produktene våre: Proton Mail, Proton Calendar, Proton Drive, Proton VPN og Proton Pass. Vi har en unik tilnærming til passordbehandlere: vi mener at beskyttelsen må være total. Derfor har vi “Pass Monitor,” vårt avanserte sikkerhetssenter. “Pass Monitor” holder deg trygg ved å se etter sikkerhetstrusler mot kontoene dine. Den inkluderer: “Proton Sentinel,” “Password Health,” “Inactive 2FA” og “Dark Web Monitoring-“varsler.

For kun 1,99 euro får du “Pass Plus” med mange fordeler:

Personvern-sikret i Sveits
Proton Pass
5.0
Pros:
 • Fungerer på alle enheter
 • Aliaser for e-postbeskyttelse mot brudd
 • Sikker deling med flere hvelv
 • Integrert 2FA-autentisering
 • Personlig nett-varsel
 • Tilgangsnøkler støttes på alle enheter
 • Sikret med ende-til-ende-kryptering
Kun 1,99 euro i måneden
Vi varsler deg om en eller flere av dine kontoer er i fare.

Sikret av forskere, skapt av deg

Proton Pass er bygget av det samme teamet av forskere som møttes på CERN og skapte Proton Mail, verdens største krypterte e-posttjeneste. Proton har blitt anbefalt av FN for deling av svært sensitive data, og krypteringen vår er åpen kildekode og kamptestet.

Proton ble opprettet i 2014 gjennom en offentlig crowdfunding-kampanje og er fortsatt et fellesskapsstøttet selskap frem til i dag. Vi har ingen risikokapitalinvestorer og genererer ikke fortjeneste fra å selge annonser. Vår unike modell betyr at vår eneste forpliktelse er overfor Proton-samfunnet.

Over 100 millioner mennesker og bedrifter stoler på at Proton beskytter dataene deres

Opprett sikre passord.
 • Gratis og ubegrenset: I motsetning til mange passordbehandlere, er Proton Pass helt gratis å bruke uten begrensninger på antall passord du kan lagre eller enheter du kan bruke det på.
 • End-to-end-kryptering: Proton Pass bruker den samme ende-til-ende-krypteringsteknologien som ProtonMail er kjent for. Dette betyr at passordene og andre data krypteres på enheten din før de lagres på Protons servere, slik at ikke engang Proton får tilgang til dem.
 • Åpen kildekode: Koden for Proton Pass er åpen kildekode, noe som betyr at hvem som helst kan inspisere den for å bekrefte sikkerheten. Denne åpenheten bidrar til å bygge tillit til produktet.
 • Sikkerhetsfunksjoner: I tillegg til ende-til-ende-kryptering, tilbyr Proton Pass en rekke andre sikkerhetsfunksjoner, som sikker passordgenerering, tofaktorautentisering og muligheten til å lagre sikre notater.
 • Ingen annonser eller datainnsamling: Proton Pass er fri for annonser og samler ingen data om brukerne. Dette er i motsetning til mange andre gratis passordbehandlere, som kan selge dataene dine til tredjeparter.
Logg inn enkelt, også med passnøkler.