ipad air 13
Apple har hintet til MacBooks med berøring, og nå avslører de en potensiell mindre iPad-endring. Bilde: ITavisen

Annonse


Apple: “Det kan hende vi gjør det”

Akkurat som Apple har hintet i retning at de kan komme til å lansere en MacBook med berøring, som i et par år allerede har blitt rapportert av Mark Gurman, så avslører Apple potensielt en liten design-endring.

Apple er ikke kjent for kjappe avgjørelser

Det er ikke akkurat en sjokkerende avsløring i forhold til hvordan man bruker iPads. Mer interessant er det at Apple ser ut til å være mer åpne i forhold til hva som kommer i forhold til produkter. Vi håper det er en trend som fortsetter.

Det er den franske teknologi-avisen Numerama som har snakket med tre Apple-designere. De melder at selskapet kan komme til å snu Apple-logoen til å vises korrekt i landskapsmodus. Dette gir mening, i det minste for Pro-modellene og spesielt 13″-enhetene, all den tid de som regel brukes med “Magic Keyboard.” Apple har allerede snudd logoen ved oppstart fra og med iPadOS 14.5, men kun når et tastatur er tilkoblet. Vi liker at de ikke har glemt de små detaljene.

Nye iPad Pro og Air har kameraet plassert på langsiden slik at nett-møter gir mening, en endring som tok i overkant lang tid akkurat som det tok litt for lang tid å introdusere en 13 tommer iPad Air som vi nettopp testet.