meta quest i fly
Reisemodus i testversjon er lansert til Meta Quest 2 og 3.

Annonse


Klar for take-off

Meta har lansert reisemodus i testversjon til Quest 2 og 3-hodesett som kjører programvare 65.

Endelig 100 prosent støtte på fly

Det betyr at grensesnittet ikke blir komplett kaos når man er i bevegelse, som på fly. Det har vært mulig å bruke Meta sine hodesett i fly før, men kun ved å deaktivere posisjonssporing som dessverre også fjerner “passthrough:”

“Reisemodus er optimalisert for bruk på fly for å starte, og vi planlegger å legge til støtte for andre transportmåter som tog i fremtiden.”

Apple Vision Pro har hatt funksjonen siden dag en, og den fungerer forholdsvis bra, så lenge man aktiverer før flyet letter. Funksjonen aktiveres fra “Innstillinger > Eksperimentelle funksjoner.” Det er verdt å merke seg at dette ikke fungerer med annet enn fly enda, Meta må legge til støtte for transportmetoder som tog senere, noe de lover å gjøre. Det kan hende man må omstart av hodesettet for at funksjonen dukker opp.

“La oss si at du er på en flytur med gratis Wi-Fi og et utvalg av filmer og TV-serier du kan se på nettbrettet eller den bærbare datamaskinen. Din Quest kan oppdage flyselskapets Wi-Fi, be deg om å bli med i nettverket og automatisk starte nettleseren slik at du kan slappe av og nyte showet. I tillegg vil du ha tilgang til biblioteket ditt med Quest-innhold (husk å sjekke om et spesifikt spill eller en app krever en internettforbindelse på forhånd for den beste opplevelsen),” melder Meta.

Annonse