Annonse


Frekt, YouTube!

En oppdatering av YouTube-appen til Apple TV irriterer.

Tar over Apple TV-ens skjermsparer

For tjenesten har valgt å kjøre på med sin egen stillbilde-skjermsparer som visstnok er langt fra like pen som Apples høy-oppløste 4K landskaps-videoer.

Joe Rosensteel oppdaget hva oppdateringen foretar seg etter en oppdatering utført etter 2. april-versjonen rullet ut: “Det ser ut til at YouTube-appen, hvis appen er åpen, vil starte en skjermsparer lysbildefremvisning av generiske stillbilder tatt fra videoer hvis det ikke er en video jeg har satt på pause,” forklarer han, og legger til at om videoen er pauset så viser den oppdaterte appen miniatyrbilder som “zoomer uendelig inn, blekner til svart og starter på nytt.”

Noen av menneskehetens verste synder finnes i YouTube-miniatyrbilder, og de er ikke laget for å være skjermsparere.

Joe Rosensteel

Dette trikset fungerer enn så lenge

Så kan man jo spørre seg om YouTube kommer til å kaste inn reklame i disse visningene, det har ikke skjedd, men det kan skje, og det kan også hende at følgende triks ikke vil fungere senere, men det fungerer nå: det du gjør for å stoppe YouTube fra å vise potensielt lav-oppløste bilder, er å velge at Apples skjermsparer skal starte etter to minutter i Apple TV sine innstillinger. På den måten starter Apples før YouTubes.

Annonse