ios 18 lekkasje
Dette kan være det første beviset for at iOS 18 vil låne design-elementer fra visionOS. Faksimile: MacRumors

Annonse


Kan være den nye iPhone-opplevelsen

Det har dukket opp det som kanskje er det første bildet av iOS 18 sin nye visuelle stil.

Kan være det første iOS 18-glimtet

Det er MacRumors som har vært i kontakt med noen som igjen skal ha fått skjermbildet fra en Apple iOS-utvikler. Med andre ord kan dette være en forfalskning, men det er ikke uhørt at dette er ekte vare, for som allerede avslørt av Mark Gurman så er Apples planer å hente inspirasjon fra visionOS-designet og innlemme deler av det i iOS 18 som avsløres 10. juni. Israelske The Verifier uttalte i februar det samme: Apple låner design-elementer fra OS-et til hodesettet og implementerer det i iPhone.

“Dette vil angivelig bli inkludert som en del av Apple Design Resources for iOS 18, som hjelper utviklere med å designe apper visuelt ved hjelp av programvare som Sketch og Photoshop. Vi kan ikke bekrefte ektheten til bildet, men mener det er verdt å dele fordi det matcher tidligere rykter,” skriver MacRumors.

Samtidig med Gurmans iOS 18-påstand, skal også macOS i stor grad overhales, men det skjer kanskje ikke før neste år. Det er ventet bred iOS 18 iPhone-støtte, men watchOS 11 er forbeholdt Watch Series 5 og nyere.

Annonse