essential phone
Essential Phone fra 2017 ble aldri en suksess, men Apple kan komme til å låne et design-element fra Andy Rubins Android-forsøk.

Annonse


iPhone kan få det denne Android-mobilen hadde i 2017

Synes du iPhone 15 Pro-seriens titan-ramme er kjedelig?

Kan gjøre som syv år gammel Android

Farge-sprakende er ikke børstet titan, i det minste ikke i denne generasjonen. Det kan endres i september, for nå er det ryktet at Apple skal gjøre som Essential Phone gjorde i 2017, mobilen fra Android-skaper Andy Rubin. Enheten fant seg aldri til rette i markedet, og selskapet la ned tre år senere.

Det Essential Phone gjorde allerede den gang, var å pusse titan-rammen slik at materialet skinner som iPhone 14 Pro og eldre – disse brukte som kjent rustfritt stål rundt skjermen. En av fordelene med børstede materialer er man ikke ser fingerfett like lett. Det er ukjent om denne måten å gjøre titan på vil fette mindre enn rustfritt stål. Det er samtidig ryktet en bedre prosessering for farge-behandling.

iPhone 14 Pro.
iPhone 15 Pro.
Essential Phone.

Annonse