model 3 performance
Model 3 Performance vender snart tilbake. Bilde: Desmond Wisley/X

Annonse


Lanseres i “galskap-utgave”

Tesla skal lansere en Model 3 med “Ludicrous-“ytelse.

Model 3 Performance med Ludicrous som oppgradering på vei

Dette er de aller kjappeste bilene til produsenten som selges i “Performance-“pakken. Fra før av selges kun Model Y i Norge med “Perfomance,” og de andre modellene med “Plaid” (som alltid byr på maks-effekt.) Unntaket er altså Model 3 som leveres som med en grunnpakke og en “Long Range-“pakke. Som bemerket av Electrek fjernet Tesla “Performance-“utgaven da de introduserte Model 3 med nytt design.

Ludicrous øker det maksimale dreiemomentet med omtrent 60 prosent (tilgjengelig på Performance All-Wheel Drive-biler utstyrt med Ludicrous-oppgraderingen).

Tesla

Nå er det oppdaget at Tesla filmer en ny reklamevideo for den kjappe og oppgraderte modellen etter at det først lekket en prototype med sports-seter. “Model 3 Performance kan bli døpt Model 3 “Ludicrous”, da den ser ut til å ha et “Ludicrous-merke”, som tidligere ble brukt til Model S Performance-kjøretøyer før den ble en “Plaid,” poengterer elbil-bloggen.

Annonse