iphone 15 pro
iPhone 16 Pro Max kan få rekordstort batteri, men det spørs om den vil kunne holde det gående i to dager.

Annonse


Batterilevetiden kan bli rekord-god

Er du lei av kamera-fokuset til alle mobil-produsentene?

“16 Pro Max får større batteri, 16 Plus mindre”

Batterilevetid er også viktig, tenker du sikkert, spesielt om du har en Apple-mobil. For selv om selskapets mobiler holder det gående gjennom dagen, er de ikke i nærheten av flere dager med snitt-bruk som flere Android-konkurrenter er i stand til. Apple er og blir forsiktige med mengden mAh, og ditto for RAM.

Men nå varsler lekker “Naver” fra Asia at ikke bare vil den større formfaktoren til iPhone 16 Pro Max legge til rette for et panel på drøye 6,8″ og muligheten for et mer avansert teleskop-kamera, men også et større batteri. Ifølge lekkeren blir batteriet fem prosent større og vil ende opp med 4676 mAh (en økning fra 4441 mAh) – dette i kombinasjon med A18 Pro kan vippe mobilen til over 30 timer batterilevetid, det meste i en iPhone noen sinne. Det er ikke ventet mer RAM enn dagens 8GB.

Foruten 16 Pro Max, får iPhone 16 seks prosent flere mAh, mens iPhone 16 Plus får et ni prosent mindre batteri. Apple vil trolig ta det inn med en mer effektiv brikke i kombinasjon med iOS 18-optimaliseringer. Det er ikke kjent om 16 Pro også får større batteri.

Annonse