google pixel fold 2 Android Authority
Google jobber med å ferdigstille Pixel Fold 2, og skal kanskje vise frem frem under Google I/O 2024. Faksimile: Android Authority

Annonse


Her er oppfølgeren

Android Authority har skaffet til veie et bilde av en er Google Pixel Fold 2-utviklingsmodell.

Fold 2 får det nye designet

“Smalere formfaktor og redesignet kameramodul.” Det er deler av hva Google har tenkt å gjøre med oppfølgeren til Fold 1, som fremdeles ikke er lansert i Norge etter debuten i USA i juni i fjor. Uansett ser selskapet ut til å følge opp allerede i år, det var vel kanskje ingen garanti da formfaktoren fremdeles selger langt svakere enn tradisjonelle mobiler, og det med et helt nytt design, og det overrasker ikke men styrker lekkasjen.

Det er sannsynlig Google viser frem produktet i mai, men at lanseringen vil følge noen måneder senere som forrige gang. Også deler av spesifikasjonene har lekket, inkludert Tensor G4-brikkesett (Cortex-X4, A720 – A520 CPU) og mer RAM: 16GB.

“Pixel Fold 2 ser ut til å ha en isolert kameraøy øverst til venstre, bestående av fire sensorer som sannsynligvis inkluderer en hovedvidvinkellinse, en sekundær ultravidvinkellinse, en tertiær periskopisk telelinse og en ukjent kvartær linse.”

For om du husker denne saken fra forrige måned, så har jo Pixel 9-designet allerede lekket. Det er lett å se at de to deler kamera-design, og med det så matcher jo de to ryktene hverandre:

Pixel 9 Pro-lekkaskjen fra januar.

Annonse