modern warfare 3
Det ryktes Call of Duty 2024 som er et Black Ops-spill, har vært under utvikling i fire år, og at enspiller-delen vil bli åpen ala Far Cry.

Annonse


Hevder de skal gjøre noe annet med “Call of Duty”

Call of Duty: Black Ops Gulf War er det nye spillet i serien som lanseres i oktober i år. Det har vi allerede rapportert.

Åpner opp for en mye større verden

“Lanseringen skal visstnok finne sted i oktober eller november 2024. Det interessante med det er at det vil gjøre nettopp dette spillet i Call of Duty-serien til det med aller lengst utviklingstid for Treyarch: fire år. Studioet skal ha bedt om mer tid, og kan ha vært årsaken til at Activision måtte få ut et Call of Duty-spill før julen 2023,” skrev vi den gang.

Dette i motsetning til Call of Duty: Modern Warfare III som visstnok hadde en meget stressende utviklingsperiode.

Blir visstnok mer Far Cry enn nedstrippet BR

Heldigvis backes det opp nok en gang at Gulf War ikke skal kopiere innhold fra de foregående spillene i serien i kombinasjon med at det får en åpen-verden tilnærming i langt større grad enn Modern Warfare 3. Der MW 3-enspilleren i stor grad føles som et lappeteppe med battle royale-elementer, avslører nå Insider Gaming at Gulf War blir nærmere Far Cry. Interessant.

Visstnok er kartene så store at man vil måtte bruke kjøretøy og det vil være mulig å hurtig-hoppe fra et sted til et annet. “Selv om omfanget av hvor mange lineære oppdrag det vil være gjenstår å se, bekreftet kilder at noen lineære oppdrag vil bli integrert i spillet,” avslører Insider Gaming. Det er jo slik at MW 3 inneholder mer enn kun BR-inspirerte oppdrag, men også lineære oppdrag som vi kjenner fra serien. Vi håper Raven Software får det bedre til på tampen av året enn hva de og Sledgehammer Games klarte å diske opp med MW 3.

Annonse