Final Fantasy XIV Online
Final Fantasy XIV Online vil koste dobbelt opp for Xbox-spillere.

Annonse


Xbox-spillere må betale dobbelt

I forbindelse med den åpne beta-testen av Final Fantasy XIV Online 21. februar, så er det samtidig avslørt noe kjipt for Xbox-spillere etter at spillet ble annonsert for Microsoft sine konsoller juli i fjor.

Dobbel løpende betaling

For Xbox-spillere må faktisk betale for Game Pass Core (59 kroner måneden) for å kunne spille spillet, og da sikter vi ikke til betaen eller en demo, men det komplette spillet man jo allerede har betalt for en gang – det er mer: for å spille FF XIV Online man har betalt for, må man samtidig punge ut månedlig for abonnementet spillet krever uansett konsoll. Med andre ord må Xbox-spillere betale for to tjenester i måneden etter at de har handlet spillet, mens Playstation-spillere ikke tvinges til å betale for Playstation Plus Essential, men slipper unna med å betale for nett-spillet.

Spillet lanseres til Xbox Series X og S rett etter at beta-testingen konkluderer. Denne datoen er ikke spikret enda, da utviklerne skal analysere beta-testen og utføre de nødvendige forbedringene basert på tilbakemeldinger. Man vil slippe å laste ned spillet igjen om man allerede har lastet ned beta-utgaven

Annonse