Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Bloodlines 2 lanseres senere i år til PC og konsoller.

Annonse


Etter 20 år får vi endelig se det

Vampire: The Masquerade – Bloodlines ble lansert i 2004. Det er jaggu en god stund siden, det.

Kan de klare å redde et spill som har vært så mye ute å kjøre?

Men nå har Paradox Interactive som gir ut oppfølgeren, og The Chinese Room som utvikler spillet, klare til å vise frem Bloodlines 2. Faktisk er det snakk om drøye 30 minutter med gameplay og intervju til RPG (?)-spillet som er oppfølgeren til kultspillet.

Bloodlines ble en hit fordi spilte hadde en unik goth-stemning. Ikke at det er unikt i underholdningsbransjen, men det er en ganske uprøvd setting i spill-verdenen.

Kritikken hagler

Dessverre er ikke de fansen nådige i sin kritikk av det de ser i den ferske traileren på YouTube, og mener at spillet mangler modifikasjonsmuligheter, at det ser ut som en spin-off og at goth-stemningen mangler. Vi får nå vente og se, i overkant krass kritikk er vanlig i spill-bransjen.

Annonse


“Spillet og handlingen til Bloodlines 2 er en slags dans. Når spillere utforsker verden, suger inn atmosfæren og tar strategiske valg, påvirker de forholdet deres til karakterene rundt dem. Spillere kan velge sin legende, men verden er dynamisk, og karakterer vil huske hvordan du behandler dem. Tenk nøye, og ikke stol på noen,” forklarer The Chinese Rooms kreative leder Alex Skidmore.

Spillet ble kansellert da Hardsuit Labs jobbet med det i 2021. The Chinese Room tok så opp igjen utviklingen i fjor. Det britiske studioet er kjente for Everybody’s Gone to the Rapture og Dear Esther. Bloodlines 2 har ikke lanseringsdato, men kommer til Steam, Epic Games Store, GOG, Xbox Series X|S og PlayStation 5 – forhåpentligvis i år.

Annonse