blade
Blade utvikles av Arkane Lyon. Spillet er nok flere år unna lansering.

Annonse


Se de nye spillene

The Game Awards har tatt over for E3 på mange måter.

Baldurs Gate 3 vant “årets spill” og er lansert på Xbox

Eventet ledes av Geoff Keighley, en mangeårig veteran i bransjen, og som E3 holdes det i Los Angeles. I tillegg til å dele ut priser, er eventet åstedet for trailere for kommende spill. Det vi alle vil se er trailerne, så vi har samlet samtlige på denne siden. Du kan også se hele sendingen på tampen av artikkelen.

Arkane Lyon utvikler et Blade-spill (lanseringen ikke avslørt,) noe vi definitivt ser frem til. S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl har vi også inkludert, selv om dette spillet ble vist frem før Game Awards – grafikken ser veldig lovende ut.

Archtype Entertainment er et helt nytt studio med folk fra blant annet Bioware, Naughty Dog og andre AAA-studioer. Deres første spill heter Exodus og er et sci-fi RPG-spill. OD er det nye spillet fra Hideo Kojima, noe som automatisk gjør det interessant da han som regel alltid gjør unike ting. Filmskaper Jordan Peele er med på prosjektet. Skull & Bones lanseres endelig, kanskje, 16. februar neste år. Vi får se.

Annonse