tesla model s
Neste uke rulles det ut en stor oppdatering til samtlige Tesla-modeller, inkludert Apple podcast-app og fartskamera-varsler.

Annonse


To fantastiske funksjoner lanseres til Tesla neste uke

Det kommer minst to store app-forbedringer til Tesla.

Gavepakke før julaften

Vi kan ta for oss det som (nesten) garantert lanseres her hjemme neste uke: Apple sin Podcast-app. Alle dere med Musks elbil og iPhone vil sette pris på at man endelig kan styre podcasts med en dedikert app. Eiere av Model S, Model 3, Model Y og Cybertruck (for de fem kundene det gjelder,) kan laste ned appen “gratis,” men kun om de betaler for “Tesla Premium Connectivity.” Årsaken er operatørstrømming.

Apple bekrefter at alle kjerne-funksjonene er portet til OS-et. Når Appen lanseres neste uke kan man dra den fra app-oversikten ned til bunnen av berøringsgrensesnittet for kjapp-tilgang. For å logge på gjør man som med Apple Music: scan QR-koden med iPhonen som har korrekt Apple ID-tilknyttet.

Appen er tilknyttet Teslas media-spiller og får derfor avspillingsknappene man trenger, i tillegg til:

 • Bibliotek
 • Lytt nå
 • Finn innhold
 • Topp-innhold
 • Synkronisert avspillingskø
 • Synkronisering mellom iPhone og bil

Det er Not a Tesla App som avslører at podcast-appen er på vei, men det er mye mer som lanseres i jule-oppdateringen i år. Merk at det ikke er garantert at alle funksjonene lanseres i alle regioner, inkludert Norge, men en av de mest etterlengtede funksjonene er fartskamera-varsler og:

 • Reiseplanlegger på mobilapp
 • Flere kameraer i Live Camera View
 • Automatisk blindsonekamera
 • Lysshow
 • Tesla Arcade-oppdateringer
 • Automatiske 911-anrop
 • Shuffle Play i TIDAL
 • Apple og Spotify Profilbilde
 • Søk inkluderer brukerhåndbok
 • Ladeplasseringsfiltre

Annonse