remnant 2
Remnant II ble lansert i sommer og er allerede å finne på Xbox Game Pass.

Annonse


Plutselig dukket det nye spillet opp

Hverken Xbox/PC Game Pass eller Playstation Plus byr på de nyeste spillene, men noen ganger er det unntak.

Endelig et nytt spill

Denne gang er det Microsoft som gjør litt ekstra stas på medlemenne sine i julen med Remnant: From the Ashes (2019) og Remnant 2. Det mest spennende er Remnant 2 som ble lansert i juli i år og med “veldig positive” tilbakemeldinger på Steam. På Metacritic har spillet 80 poeng fra kritikerne og 6,9 fra spillerne, altså noe mer lunkent.

“Remnant II er oppfølgeren til det bestselgende spillet Remnant: From the Ashes som setter menneskeheten på prøve mot nye dødelige skapninger og gudelignende bosser på tvers av skremmende verdener. Spill solo eller co-op med to andre venner for å utforske dypet av det ukjente for å stoppe en ondskap fra å ødelegge selve virkeligheten. For å lykkes, må spillerne stole på sine egne ferdigheter og lagets ferdigheter for å overvinne de tøffeste utfordringene og avverge menneskehetens utryddelse.”

Det kommer mer innhold til Remnant 2: den første av tre DLC-er, The Awakened King, ble nettopp lansert.

Playstation Plus-spillene for desember.

Annonse