destiny 2 the final shape
The Final Shape til Destiny 2 er utsatt fra februar til sommeren neste år, men det kommer mer nytt innhold før det og Bungie lover ytterligere oppdateringer i april.

Annonse


Utsatt til sommeren

Vi vet ikke når Silent Hill 2 kommer, selv om utviklerne forsikrer oss om at alt går som det skal. Men nå vet vi mye mer om nett-FPS-et Destiny 2 og alt innholdet som er planlagt neste år.

Det kommer mye mer innhold til det seks år gamle spillet

Det er helt normalt at spill utsettes, spesielt de største. Nå er en DLC til Destiny 2, spillet som først ble lansert sensommeren 2017, utsatt fra 27. februar 2024 til 4. juni 2024.

“The Final Shape er kulminasjonen av de første ti årene med Destiny-historiefortelling og, for Guardians overalt, utallige timer tilbrakt sammen. Vi ønsker å hedre den reisen, så vi tar den tiden vi trenger for å levere en enda større og dristigere visjon, en vi håper vil bli husket og verdsatt i årene som kommer,” heter det i utsettelsesbeskjeden.

Det kommer mye mer enn en DLC

Men det kommer selvsagt mer innhold før sommeren: Season of the Wish starter tirsdag og varer til lanseringen av The Final Shape i juni:

Annonse


“Mens mesteparten av innholdet og fortellingen for Season of the Wish vil gå fra slutten av november til februar som opprinnelig planlagt, legger teamet til nytt innhold som er tilgjengelig for alle spillere å hoppe inn i frem til lanseringen av The Final Shape,” avslører Bungie som lover flere avsløringer rundt det ferske innholdet i april de omtaler som “betydelig.”

“I februar vil dette inkludere nye ukentlige progresjonsbaserte oppdrag kalt Wishes, og lanseringen av Moments of Triumph med unike belønninger. Deretter flytter vi Guardian Games til mars med et fornyet fokus på klasse vs. klassekonkurranse. Deretter, fra og med april, leverer vi en to-måneders innholdsoppdatering tilgjengelig for alle kalt Destiny 2: Into the Light, som vil forberede spillere på deres Guardians reise inn i den reisende. Alt dette kommer i tillegg til den pågående innsatsen fra vårt PvP Strike Team, inkludert tre nye PvP-kart som slippes i mai.”

Annonse