Assassin's Creed Syndicate
Assassin's Creed Syndicate er gratis så fremt man kobler spille til sin Ubisoft Connect-konto på PC innen til 6. desember.

Annonse


Gir bort storspillet

Assassin’s Creed Syndicate er gratis i en uke.

Assassin’s Creed Syndicate gratis til 6. desember

Derfor må du passe på å legge til spillet i Ubisoft-biblioteket før tiden renner ut. “Ubisoft har gleden av å tilby deg Assassin’s Creed Syndicate. Du kan kreve ditt gratisspill fra 27. november kl. 14.00 til 6. desember kl. 14.00 (lokal tid), og du vil kunne spille det når som helst,” heter det i meldingen på spill-siden. Du må koble spillet mot Ubisoft Connect, og det gjør du fra samme lenke.

London, 1868. Det er midt i den industrielle revolusjonen hvor du må lede undergrunnsorganisasjonen din og skaffe deg stadig større innflytelse for å bekjempe dem som utnytter de underpriviligerte i utviklingens navn

Ubisoft

Syndicate ble lansert vinteren 2015 og har en Metascore på 76 poeng. På Steam har spillet “veldig positive” tilbakemeldinger.

Dette er høydepunktene:

 • Kjemp for rettferdighet
  Som den unge og nådeløse snikmorderen Jacob Frye må du bruke dine evner til å hjelpe dem som blir utnyttet i kjølvannet av den teknologiske utviklingen. Enten det er å befri slavearbeidende barn fra fabrikker eller stjele dyrebare ting fra fiendtlige båter skyr du ingen midler for å bringe rettferdigheten tilbake til Londons gater.
 • Ta kontroll over Londons underverden
  For å gjenerobre London trenger du en hær. Led gjengen din, styrk skansen deres, og rekrutter rivaliserende gjengmedlemmer over på din side for å befri hovedstaden fra tempelriddernes jerngrep.
 • Et nytt dynamisk kampsystem
  I Assassin’s Creed Syndicate går det fort og brutalt for seg. Som den kampmesteren du er, beseirer du fiendene gjennom alt fra sammensatte drapsrekker til motangrep.
 • Et nytt arsenal
  Velg selv hvordan du vil bekjempe fiendene. Bruk den nye taukasteren for å bevege deg mer diskret enn noen gang, og slå så til med den skjulte klingen. Eller du kan bruke kukri-kniven og knokejernet til å få bukt med fiendene.
 • En ny æra for transport
  I London har de nye transportmidlene endret hvordan folk forflytter seg. Du kan jakte på fiendene kjørende i
  vogner, bruke parkour-ferdighetene dine til å utkjempe episke kamper på taket av høyhastighetstog, eller ta deg frem via båtene på Themsen.
 • En enorm åpen verden
  Utforsk et London midt i den industrielle revolusjonen, og møt ikoniske, historiske figurer underveis. Fra Westminster til Whitechapel vil du støte på Darwin, Dickens, dronning Victoria – og mange flere.

Annonse