windows store velg nedlastingssted
Nå kan du velge hvor du skal laste ned spillet, og velge standard nedlastingspartisjon.

Annonse


Nå er valget endelig mulig

Windows Store har ikke vært brukervennlig med for får nedlastingsvalg.

Velg standard installasjons-partisjon

Det var lenge veldig klønete å velge standard-installasjonssteder, for ikke å snakke om nedlastbart innhold. Dette er jo grunnleggende funksjonalitet, men av en eller kanskje flere grunner har det tatt lang tid å få det på plass. Men nå har det endelig løsnet med mulighet for å velge hvor du skal laste ned innholdet.

Microsoft beskrev funksjonen da den kun var tilgjengelig for Windows 11 canary-testere – nå er funksjonen rullet ut for alle, bare oppdater Windows Store fra Windows Store.

“Når du laster ned spill som Starfield, Halo Infinite eller Forza Motorsport, vil du nå kunne spesifisere installasjons-stasjonen. For eksempel, når du klikker på installeringsknappen fra Starfield-siden, vil du bli møtt med en ny dialogboks som gir deg en sjanse til å velge en stasjon. Du kan endre standardstasjonen fra innstillingssiden til Microsoft Store. På innstillingssiden kan du dessuten spesifisere mappeplasseringen til spillene dine på den aktuelle stasjonen. Disse innstillingene er synkronisert med Xbox-appen på PC for å sikre en konsistent spillopplevelse.”

Microsoft har også forbedret Windows Store slik at den nå starter på et par sekunder. Windows 11 er også generelt kjappere med KB5031455 som vi omtalte på tampen av oktober.

Annonse


Annonse


Annonse