playstation portal
Playstation Portal lanseres 1. desember til 2990 kroner.

Annonse


Lanseres 1. desember i Norge og dette er prisen

Playstation Portal er allerede åpnet av en heldig YouTuber og nå vet vi når den kommer til Norge og hva prisen blir.

2990 kroner

Den håndholdte konsollen har en virkelig stor skjerm. En ting er å høre at den har en 8 tommer skjerm (Steam Deck har 7″), noe helt annet er å se den i aksjon som med Playstation 5 mot Playstation 5 Slim.

Som dere sikkert er klar over allerede har ikke Portal noe særlig med maskinvare utover den store skjermen og et oppdelt DualSense-system med fysisk motstand i triggerne. Årsaken er at man kun kan strømme spill fra Playstation 5, men merk at også PS4-spill er støttet. Strømme-konsollen klarer 60 FPS @ 1080p, noe som bør være mer enn nok på en slik skjerm. 5 Mbps eller 15 Mbps er anbefalt, og det er kun støtte for WiFi-nett.

Konsollen lanseres i Norge 1. desember til 2990 kroner.

Annonse