cities: skylines 2
Utviklerne bak byggespillet Cities: Skylines 2 dropper utviklingen av nytt betalt innhold til de har rettet ytelsesproblemene spillet sliter med.

Annonse


Full stans til de har rettet problemene

Man vet ytelsen kommer til å være begredelig om utviklerne på forhånd sier ifra at de ikke møtte sine interne ytelseskrav.

Når RTX 3080 er minimum anbefalte, har man et problem

Vi kan ikke erindre det har skjedd før, men i det minste er utviklerne av “Cities: Skylines 2”, Colossal Order, ærlige. En annen ting de gjør, og som spillerne vil like, er at de utsetter alt betalt ekstra-innhold til de har økt ytelsen:

“Vi vil ikke lansere nytt betalt innhold for Cities: Skylines II før de utestående ytelsesproblemene er fikset, og vi er fornøyde i henhold til våre standarder. Som et lite team må vi fokusere på de korrekte oppgavene for å løse problemene i tide.

Vi gleder oss også veldig til å begynne å gå gjennom forslagene dine for Cities: Skylines II, for eksempel å legge til ønskede livskvalitetsforbedringer som allerede er kjent fra forgjengeren, og som ble savnet i oppfølgeren på grunn av prioriteringer og tidsbegrensninger,” skriver Mariina Hallikainen, daglig leder for det finske studioet i et blogg-innlegg.

Hun avslutter med et løfte:

“Mitt løfte til deg er at Colossal Order vil fortsette å jobbe med Cities: Skylines II slik at spillet når sitt fulle potensial. For å imøtekomme dette potensialet, må vi også snakke om modding. Neste uke vil jeg fokusere på statusen til verdensbyggeren og hva den vil ha når den er klar for utgivelse. Sjekk ut denne videoen for å få en ide om hva som kommer!

Annonse